GALERIA DE FOTOS

dissabte, 30 de gener del 2016

SUCS O BATUTS VERDS. Receptes

Actualitzem l’entrada més receptes…

En una entrada anterior us parlàvem dels sucs verds. En este post us aniré deixant receptes dels sucs perquè les aneu provant.

FÓRMULA BÀSICA:

7-Sucs verds cuinadiari-passos-OR

RECEPTES DE SUCS I BATUTS VERDS:

1.-SUC VERD AMB ENCIAM, BLEDES, API, POMA, KIWI I PLÀTAN: molta energia per començar el dia. (Textura més líquida).

7-Sucs verds cuinadiari-FITXA1

 2.-SUC VERD AMB BLEDES, CARLOTA, PLÀTAN, TARONJA, LLIMONA, CANYELLA, GINGEBRE, ÀLOE VERA: un suc carregat amb vitamines

7-Sucs verds cuinadiari-FITXA2

3.-SUC VERD AMB COL KALE, TARONJA, MANGO, PINYA, GINGEBRE I CANYELLA: textura suau i sabor dolç i agradable

7-Sucs verds cuinadiari-FITXA3 

4.-SUC VERD AMB ESPINACS, API, CARLOTA, TARONJA, POMA, LLAVORS DE CHÍA I AIGUA DE CIVADA: textura suau i sabor dolç i agradable

7-Sucs verds cuinadiari-FITXA4

5.-SUC VERD AMB COL KALE, API, CARLOTA, TARONJA, LLIMA, MANGO, PLÀTAN I ALVOCAT: textura suau i sabor dolç i agradable

7-Sucs verds cuinadiari-FITXA5

Aviat, més receptes!

T’ha agradat el post? Tens dubtes o suggeriments?… deixa el teu comentari. Moltes gràcies!!

Si vols assabentar-te de les actualitzacions de Cuinadiari subscriu-te a la nostra newsletter o segueix-nos a Facebook, Pinterest o a Twitter.

Marta

4 comentaris :

ISABEL ha dit...

Molt interessant aquesta entrada.
Em guardo la teva idea.
Petons

Anònim ha dit...

Com es fan amb thermomixs aquests batuts?

Marta CuinaDiari ha dit...

Jo ho fique tot a la tmx i triture velocitat progressiva 5-10. En menys d'un minut ho tens. Després m'agrada colar-ho per treure una mica la polpa. Hi ha sucs més líquids com el 1 i 2 i uns altres que surten més "cremosos" com el 3 i 4. Espere que t'agraden. Marta

Marta CuinaDiari ha dit...

Jo ho fique tot a la tmx i triture velocitat progressiva 5-10. En menys d'un minut ho tens. Després m'agrada colar-ho per treure una mica la polpa. Hi ha sucs més líquids com el 1 i 2 i uns altres que surten més "cremosos" com el 3 i 4. Espere que t'agraden. Marta