GALERIA DE FOTOS

dilluns, 28 de juliol del 2014

LLOM ARREBOSSAT

No se m’haguera acudit mai publicar una recepta de carn arrebossada, però l’altre dia, aprofitant que havíem fet pisto la vaig fer per a sopar, i em va venir al cap una conversa entre mares en què una d’elles deia que era molt negada a la cuina i la carn sempre la feia a la planxa perquè no sabia fer-la d’una altra manera.
Aleshores vaig pensar i perquè no? Només que hi haja algú a qui li siga útil la recepta, ja haurà valgut la pena publicar-la. :-)

2-1-Llom arrebossat cuinadiari-ppal

Avui dia per a arrebossar hi ha moltes farines especials, cereals, pa ratllat condimentat,…però nosaltres ho hem fet de la manera més senzilla i tradicional: amb ou i pa ratllat, encara que abans de passar la carn per l’ou, l’hem passada per farina i d’aquesta manera queda més cruixent.

Ingredients:

  • 8-10 talls de llom
  • Sal i pebre
  • Oli (abundant) per a fregir

-Per a l’arrebossat:

  • Farina
  • 2 ous batuts amb una mica de sal
  • Pa ratllat

Estris: paella, pinces

Elaboració:

1.- Posa en un plat fondo els ous i bat-los. Prepara un altre plat amb la farina.

2.- Vés calfant l’oli en una paella.

3.- Salpebra la carn. Passa-la per farina, a continuació per l’ou batut i finalment pel pa ratllat.

4.- Fregeix en l’oli calent fins que queden dauradets per les dues bandes.

5.- Trau-los de la paella i posa’ls a sobre d’un plat amb un paper absorbent.

2-1-Llom arrebossat cuinadiari

Nota: si veus que s’unfla l’arrebossat, abans de fregir-los, fes-los un parell de talls en diagonal en els dos sentits (forma de rombe).

Si tens més temps pots adobar la carn amb antelació amb una mica d’all, julivert i un raig de llet.

Temps total: 15-20 minuts

Bon profit!!

T’ha agradat la recepta?, Tens dubtes o suggeriments?… deixa el teu comentari. Moltes gràcies!!

Si vols assabentar-te de les actualitzacions de Cuinadiari subscriu-te a la nostra newsletter o
segueix-nos a Facebook, a Pinterest o a Twitter.

7 comentaris :

rhuandsam ha dit...

És clar que sí! ningú no neix pas ensenyat ;-) Bon estiu!

Anònim ha dit...

Fàcil senzill i molt bo!! Gràcies per compartir.
Mari Pau.

Mercè Lloret ha dit...

És una manera de menjar la carn que agrada a tots, que es pot menjar acabada de fer o per endur-se de berena. Boníssima.

Judith ha dit...

El Boletet és fan -i el seu papa també- del llom arrebossat!!! ;) petonets

Unknown ha dit...

Gràcies per tot m'ha servit per aprendre a cuinar. Gràcies.

Marta CuinaDiari ha dit...

M'alegre que haja estatútil! ;-). Gràcies per la visita! Marta

Anònim ha dit...

Gràcies, just el que buscava, recotds des de Dénia